Doneer Doneer als bedrijf
Doel: €110.000,00
Opgehaald: €10.000,00
Nog nodig: €100.000,00

Beweeg je mee?

Beweeg je mee?

Naast revalidatie aan de Rembrandtkade 10 biedt  De Hoogstraat ook revalidatiebehandeling op locatie. Bijvoorbeeld op locatie Ariane de Ranitz. Op deze mytylschool krijgt iedere leerling onderwijs dat zoveel als mogelijk aansluit bij de individuele behoefte. Er wordt een veilige omgeving geboden, waarin de kinderen worden gestimuleerd en uitgedaagd om te ontdekken waar hij/zij goed in is en ook zelf op onderzoek kan uitgaan om zich te ontwikkelen. De Hoogstraat biedt deze kinderen (jongeren en hun ouders) op school medisch specialistische revalidatie aan.

Eind 2024 wordt er een start gemaakt met de nieuwbouw van de school. Met hulp van school betekent dit dat we de revalidatie (mogelijkheden en benodigdheden  (opnieuw) kunnen en mogen vormgeven.

Eén van de belangrijkste uitgangspunten bij de bouw is het creëren van een beweegvriendelijke omgeving. Met een beweegvriendelijke en stimulerende omgeving creëren wij – naast de revalidatiebehandelingen – meer mogelijkheden om leerlingen zelf (ontdekkend) te bewegen.

Het Vriendenfonds ondersteunt de verbouwing met het initiatief Beweeg je mee? We werven extra donaties voor:

  • het realiseren van een eigentijdse fitnessruimte voor de revalidatie
  • een beweegvriendelijke omgeving binnen in school
  • en een beweegvriendelijke omgeving buiten de school

Voor meer informatie kunt u terecht bij Kitty van der Sanden, zorgmanager kind & jeugd, k.v.d.sanden@dehoogstraat.nl of bel naar 06 82313176.

Steun ons en help ons door direct te doneren, heeft u ideeën voor een actie stuur dan een mail naar steun@dehoogstraat.nl