Wat wij doen

Soms loopt het leven anders dan gehoopt. Door bijvoorbeeld een ongeluk, ziekte of bij een aangeboren aandoening kan de wereld van de één op de andere dag op z’n kop staan.

Beste zorg en behandeling

Een ongeluk of een beroerte kan ons allemaal overkomen. Wanneer vervolgens revalidatie nodig is om te herstellen, wil je de beste zorg en behandeling voor jezelf, partner of je kind. Bij De Hoogstraat Revalidatie werken we, onder begeleiding van specialisten, aan optimaal fysiek herstel, acceptatie en het overwinnen van (on)mogelijkheden.

Steun De Hoogstraat

Steun De Hoogstraat doet er alles aan om het verblijf in De Hoogstraat zo aangenaam mogelijk te maken en om de medische zorg en behandelmethodes verder te verbeteren. We zetten ons in voor bijzondere activiteiten, voorzieningen, onderzoek en innovaties die het verschil maken voor revalidanten én die bijdragen aan het realiseren van de beste revalidatie.

Maak jij het verschil voor onze revalidanten?

Je kunt op een aantal manieren het verschil maken en De Hoogstraat steunen. Door te doneren aan een project of onderzoek, vriend te worden of door zelf in actie te komen. Je kunt dit ook doen namens de organisatie waar je werkt.

Steun De Hoogstraat werft voor zowel De Hoogstraat Vriendenfonds als De Hoogstraat Onderzoeksfonds.