Het verschil maken

Je kunt op verschillende manieren De Hoogstraat Revalidatie steunen. Door te doneren, aan te sluiten bij een activiteit of zelf een actie te organiseren.

Zorg en behandeling verder verbeteren

Elke donatie, groot of klein, maakt het verschil om het verblijf in De Hoogstraat zo aangenaam mogelijk maken. Ook draag je bij aan het verder verbeteren van de medische zorg en behandelmethodes door te doneren aan wetenschappelijke onderzoeken en innovaties.

De beste revalidatie

Jouw donatie wordt gebruikt om initiatieven te steunen die niet uit het reguliere zorgbudget betaald kunnen worden. Inmiddels hebben we met behulp van donaties al mooie projecten en initiatieven kunnen realiseren. Met jouw steun kunnen we het verschil maken voor de beste revalidatie.

Eenmalige donatie

Maak het verschil door te doneren. Kies zelf aan welk project je wilt bijdragen of doe een algemene donatie.

Word vriend

Wanneer je vriend van De Hoogstraat wordt, steun je ons met een vast bedrag per maand, kwartaal of per jaar.

Kom in actie

Er worden regelmatig evenementen en acties georganiseerd. Door zelf mee te doen of anderen te sponsoren zet je je in voor De Hoogstraat.

Nalaten en schenking

Nalatenschap en het doen van een schenking behoren ook tot de mogelijkheden. Meer informatie vindt u op de pagina’s over nalaten en schenking.

Verjaardag donaties

Veel Nederlanders weten niet wat ze voor hun verjaardag willen hebben. Maar misschien heb je wel een wens en wil je deze wens delen met je naasten? Vraag dan in plaats van een cadeau voor je verjaardag een donatie voor De Hoogstraat Revalidatie. Zo help je met jouw verjaardag de revalidatie in De Hoogstraat te verbeteren en/of te veraangenamen!

Waarom?

Steun De Hoogstraat doet er alles aan om het verblijf in De Hoogstraat zo aangenaam mogelijk te maken en om de medische zorg en behandelmethodes verder te verbeteren. We zetten ons in voor bijzondere activiteiten, voorzieningen, onderzoek en innovaties die het verschil maken voor revalidanten én die bijdragen aan het realiseren van de beste revalidatie. Helaas wordt veel niet bekostigd vanuit de verzekerde zorg. De Hoogstraat revalidatie is dan ook voor bovenstaand afhankelijk van sponsoring en het werven van fondsen.

Doe je mee en doneer ook! Dit kan uiteraard ook bij een jubileum, een feestje of bij het met pensioen gaan. Maak je eigen feestelijke actie aan op Start een actie • Geef.nl in een paar simpele stappen en deel deze feestpagina met iedereen die je wilt uitnodigen voor je feestje. Ook wanneer je geen feestje geeft is het een manier om stil te staan bij de toch bijzondere dag.