De Hoogstraat Vriendenfonds:  IBAN NL27 TRIO 077 644 9729, KvK 41187496, RSIN nummer: 816126641

De Hoogstraat Onderzoeksfonds: IBAN NL58 TRIO 0776 449 656, KvK 41184866, RSIN nummer: 802497445

Je kunt contact opnemen met Karin den Balvert, contactpersoon fondsenwerving. Zij is bereikbaar via steun@dehoogstraat.nl of 030 256 15 49.

We gaan zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens. Deze gegevens worden niet verstrekt aan derden. Wij gebruiken ze om in contact met jou te komen over jouw donatie of actie. Ook informeren we je over de besteding van donaties. Bekijk voor meer informatie ons Privacy Statement onderaan de veelgestelde vragen.

Samen met je collega’s kun je een activiteit organiseren, bijvoorbeeld een sponsorloop of een benefietlunch. Je kunt de actie zelf aanmaken op het platform www.geef.nl. Je kunt daar direct de koppeling maken naar De Hoogstraat Revalidatie als goede doel.

Heb je een idee of wil je van gedachten wisselen? Neem dan contact met ons op.

Omdat beide stichtingen (De Hoogstraat Vriendenfonds en De Hoogstraat Onderzoeksfonds) een ANBI zijn, kunnen donaties onder bepaalde voorwaarden fiscaal aftrekbaar zijn. We verwijzen je voor meer informatie naar de website van de Belastingdienst.

Je kunt je structurele donatie stopzetten door een mail te sturen naar steun@dehoogstraat.nl.

Jouw donatie wordt gebruikt om initiatieven te steunen die niet uit het reguliere zorgbudget betaald kunnen worden, maar die wél het verschil maken voor revalidanten. Zoals nieuwe apparatuur voor de fysiotherapieruimte, de nieuwe buitenspeelplaats of oefenapp Andy . Je kunt via het donatieformulier kiezen voor een project of activiteit. Het is ook mogelijk om een ‘algemene donatie’ te doen. Dan kiest het bestuur van het fonds waar de donatie aan wordt besteed.

Je kunt op een aantal manieren het verschil maken en De Hoogstraat steunen. Door te doneren aan een project of onderzoek, vriend te worden of door zelf in actie te komen. Je kunt dit ook doen namens de organisatie waar je werkt.

Heb je een idee of wil je van gedachten wisselen? Neem dan contact met ons op.

De opbrengsten die Steun De Hoogstraat genereert ten behoeve van fondsenwerving worden ondergebracht in twee stichtingen: De Hoogstraat Vriendenfonds en De Hoogstraat Onderzoeksfonds. Beide stichtingen hebben de ANBI status (Algemeen Nut Beogende Instelling). Een ANBI betaalt geen erfbelasting of schenkbelasting voor erfenissen en schenkingen.

Steun De Hoogstraat is een initiatief van De Hoogstraat Revalidatie. Steun De Hoogstraat werft voor zowel De Hoogstraat Vriendenfonds als De Hoogstraat Onderzoeksfonds.

De Hoogstraat Vriendenfonds en De Hoogstraat Onderzoeksfonds heeft een eigen bestuur, bestaande uit de heer R. Beuse en de heer J. Meijer. Zij ontvangen hiervoor geen vergoeding. Het bestuur wordt ondersteund door een fondsenwerver.