Doneer Doneer als bedrijf
Doel: €40.000,00
Opgehaald: €12.600,00
Nog nodig: €27.400,00

Nieuwe Kanosteiger

Zoals u wellicht weet, kunnen revalidanten en sporters in De Hoogstraat deelnemen aan heel veel verschillende sporten. Dat kan binnen, bijvoorbeeld in de fitnesszaal of in het zwembad. Maar dit kan ook buiten, bijvoorbeeld op het Cruyff Court of juist op het water. Revalidanten – jong en oud – kunnen tijdens de revalidatie opnieuw (leren) kanovaren. Het kanovaren richt zich onder andere op: zelfstandig kunnen zitten in de kanoboot, evenwicht kunnen bewaren, op avontuur gaan en oefenen met vaardigheden die binnen de mogelijkheden van de revalidant liggen.

Waarom nieuwe kanosteiger?

Bij de hoofdingang bevindt zich de opslagplaats voor kano’s en de kanosteiger. De kanosteiger grenst aan de Zilveren Schaats waarop revalidanten met veel plezier kanoën en andere wateractiviteiten doen. Deze kanosteiger is geheel gemaakt van hout, zowel de houten vlondervloer, als de steunpalen, als de damwand dienen echt vervangen te worden. Vanzelfsprekend wordt de kanosteiger rolstoeltoegankelijk en houden we rekening met de veiligheidsvoorschriften.

Wij willen De Hoogstraat graag helpen bij het realiseren van een nieuwe steiger. We hopen dat deze dan gebouwd kan worden voor de zomer van 2023. Om de kanosteiger te vervangen is een budget van €40.000 nodig.

Van Combinatie De Klerk – Hakkers en van de Johan Cruyff Foundation  mochten wij al een fantastische donatie ontvangen.

Helpt u ook mee?