Datum van publicatie:

Lions Club Doneert €60.000 aan De Hoogstraat

Het Gala van de Lions Club IJsselstein-Lopikerwaard heeft een bedrag van €60.000 opgehaald. Deze fantastische donatie is overhandigd aan De Hoogstraat Revalidatie. De bestuurder van De Hoogstraat, Kobien Mijland, samen met revalidatieartsen en onderzoekers Joost Baardman en Janneke Stolwijk, ontvingen de cheque met dit waanzinnige bedrag.

Mixed Reality

Deze donatie zal worden gebruikt voor de aanschaf van twee extra Mixed Reality-brillen, een innovatieve tool in de revalidatiezorg. Bovendien zal het bijdragen aan de ontwikkeling van twee nieuwe informatieve modules die essentiële onderwerpen behandelen: pijnbeheersing en seksualiteit bij dwarslaesiepatiënten.
Een significant deel van deze donatie ondersteunt ook het baanbrekende onderzoek van Joost Baardman. Hij zal onderzoeken wat het effect is van het gebruik van MR-technologie tijdens revalidatietrajecten. Dit onderzoek is niet alleen cruciaal voor De Hoogstraat, maar het is ook een deel van zijn promotietraject en zal internationaal erkend worden.

Lions Club

Lions Club is dankbaar voor de steun van alle betrokkenen bij het Lionsgala en is trots op de impact die ze samen kunnen maken. Hun inspanningen dragen bij aan baanbrekende ontwikkelingen in de revalidatiezorg en verbeteren de levenskwaliteit van velen.
Lions Club IJsselstein-Lopikerwaard blijft zich inzetten voor het verschil maken in de gemeenschap. Onze dank gaat uit naar iedereen die heeft bijgedragen aan dit succes.