Verjaardag donaties

Veel Nederlanders weten niet wat ze voor hun verjaardag willen hebben. Maar misschien heb je wel een wens en wil je deze wens delen met je naasten? Vraag dan in plaats van een cadeau voor je verjaardag een donatie voor De Hoogstraat Revalidatie. Zo help je met jouw verjaardag de revalidatie in De Hoogstraat te verbeteren en/of te veraangenamen!

Waarom?

Steun De Hoogstraat doet er alles aan om het verblijf in De Hoogstraat zo aangenaam mogelijk te maken en om de medische zorg en behandelmethodes verder te verbeteren. We zetten ons in voor bijzondere activiteiten, voorzieningen, onderzoek en innovaties die het verschil maken voor revalidanten én die bijdragen aan het realiseren van de beste revalidatie. Helaas wordt veel niet bekostigd vanuit de verzekerde zorg. De Hoogstraat revalidatie is dan ook voor bovenstaand afhankelijk van sponsoring en het werven van fondsen.

Doe je mee en doneer ook! Dit kan uiteraard ook bij een jubileum, een feestje of bij het met pensioen gaan. Maak je eigen feestelijke actie aan op Start een actie • Geef.nl in een paar simpele stappen en deel deze feestpagina met iedereen die je wilt uitnodigen voor je feestje. Ook wanneer je geen feestje geeft is het een manier om stil te staan bij de toch bijzondere dag.