Verjaardagscadeau 75 jaar

Het is ons samen gelukt.

Dank u wel voor alle donaties!

Door uw hulp en alle donaties in het afgelopen jaar kunnen wij per direct ons Body Weight Support System kopen. In dit jaar – waarin we ons 75 jarig  jubileum hebben gevierd  – hebben we samen gespaard voor een Body Weight Support System. Vele mensen hebben donaties overgemaakt en als klap op de bekende vuurpijl kende we natuurlijk ons allereerste benefietgala op vrijdag 3 november.  Nogmaals namens De Hoogstraat Vriendenfonds, dank u wel.

Helpt U om mee om ons Body Weight Support System mogelijk te maken?

De Hoogstraat Revalidatie bestaat 75 jaar en dan vieren wij met tal van activiteiten, bijeenkomsten en feesten. Op onze speciale website www.dehoogstraat.nl/75-jaar vindt u een volledig overzicht van alle activiteiten. Maar wie jarig is ontvangt ook altijd een aantal mooie cadeaus. Wij willen samen met u sparen en gaan voor dat ene belangrijke cadeau aan De Hoogstraat Revalidatie.

Wat is dat cadeau?

Alle donaties aan het verjaardagscadeau komen ten goede aan de realisatie van een Body Weight Suport System, een loop- training apparaat waardoor zowel kinderen als volwassenen eerder en sneller in de revalidatie kunnen starten met (opnieuw) leren staan en lopen.

De Hoogstraat Revalidatie biedt TOP revalidatie aan onder andere kinderen met complexe motorische beperkingen, aan volwassenen na een hersenbloeding of na een trauma, amputatie of dwarslaesie. En dat moet zo blijven. De aanschaf van het Body Weight Support System kost € 200.000. Een waanzinnig bedrag maar wij gaan ervoor! Het gehele project van aanschaf, verbouwen en implementeren in de behandeling kost € 325.000

Doneer direct en draag bij aan het verjaardagscadeau!

Wat kunt u nog meer doen?

  • Koop een stoel of tafel op ons gala. Op vrijdag 3 november 2023 organiseren wij ons allereerste benefietgala, dit in onze eigen omgetoverde sportzaal. Eregast die avond is Hare Majesteit Princes Margriet, beschermvrouwe van ons Hoogstraat Vriendenfonds. De presentatie ligt in handen van Olpymisch schaatskampioen Marianne Timmer. We nemen de gasten mee in 75 jaar De Hoogstraat Revalidatie, onder het genot van een heerlijk diner. Natuurlijk ontbreekt het niet aan verrassend entertainment en speciale gasten. Op deze avond wordt ook het verjaardagscadeau aangeboden.

Heeft u een idee of wilt u helpen, neem dan contact op met Karin den Balvert, programmamanager Jubileum (k.d.balvert@dehoogstraat.nl of bel met 030 -256 1549).