Doneer Doneer als bedrijf
Doel: €1.500,00
Opgehaald: €875,00
Nog nodig: €625,00

De Club van 75 Vrienden!

In 2023 bestaat De Hoogstraat Revalidatie 75 jaar!

Dat moet natuurlijk gevierd worden. Daarom starten wij  – speciaal voor het team van De Hoogstraat Highlanders – de actie club van 75.

Wij zoeken 75 vrienden die het team van de Hoogstraat Highlanders 2024 financieel ondersteunen door € 7,50 te doneren. Samen brengt deze groep in ieder geval € 562,50 bijeen. Maar meer doneren mag natuurlijk altijd …  (en dat gebeurt nu al!)

Waar staat het team van De Hoogstraat Highlanders voor? Sport is een belangrijk onderdeel tijdens de revalidatie en voor een aantal van onze (oud-) revalidanten is het mogelijk om mee te doen aan een ultieme uitdaging: The Handbike Battle. Een 20 kilometer lange klim naar de top van de Kaunertaler Gletscher in Oostenrijk, op armkracht en met een flinke dosis wilskracht bedwingen zij –  in een handbike – deze berg. Dit maar met maar één doel voor ogen: de top!  Het gaat hierbij om ambitie, het hoogst haalbare doel, uithoudingsvermogen, vechtlust, samenwerken, tactiek en techniek. Samen met onze begeleiders vormen deze toppers team De Hoogstraat Highlanders 2024!

De datum van de wedstrijd staat al vast: donderdag 27 juni 2024. Op deze dag gaan onze deelnemers voor deze uitzinnige prestatie.

We maken zo veel mogelijk gebruik van benodigdheden uit het revalidatiecentrum. Maar er is veel meer nodig. Denk aan het vervoer van en naar Feichten (Oostenrijk), aangepaste hotelkamers, fietskleding voor het team en kosten horend bij de trainingen en voorbereiding. Om mee te kunnen doen hebben onze deelnemers jouw hulp nodig.

Word jij ook Vriend van de club van 75 en komt jouw naam hieronder te staan?

Als vriend ontvang je de nieuwsbrief van Steun De Hoogstraat en word je natuurlijk geïnformeerd over alle ontwikkelingen van het team. Ook ben je – als eregast – aanwezig bij de laatste training van de Hoogstraat Highlanders, dit voordat de groep afreist naar Oostenrijk.

De club van 75 Vrienden zijn: Anja de Haan (1), Eveline Schipperen (2), Karin den Balvert (3), Familie Kokken – Bruijns (4), Dhr. Jos Raats (5) , Maud Kas en moeder Liesbeth van der Heuvel (6) Paul Boeren (7) en ..