Maak het verschil Maak het verschil als bedrijf
Doel: €7.500,00
Opgehaald: €1.000,00
Nog nodig: €6.500,00

Hoogstraat Highlanders 2021

Handbike Battle 2021

Kunnen deelnemen aan de Handbike Battle is voor mensen met een beperking de ultieme kans om zichzelf tot het uiterste te testen en om het beste uit zichzelf te halen. De Handbike Battle staat voor een groots strijdtoneel in Oostenrijk waar deelnemers in hun eigen handbike een 20 kilometer lange – zeer steile – berg beklimmen. Elk jaar beklimmen meer dan 100 deelnemers – uit verschillende revalidatiecentra en het gehele land – de Kaunertaler gletscher in Tirol.

Helaas kon in 2020 de Handbike Battle niet door gaan (vanwege het coronavirus) maar  een nieuwe datum staat voor 2021 alweer gepland. Onder de teamnaam “De Hoogstraat Highlanders” fietsen op 17 juni 2021 weer zes kanjers de berg op.

Naast trainen, trainen, trainen ….  is de juiste voeding (w)eten, het beschikken over de juiste materiaal, het vervoer naar Oostenrijk, een goede slaapplaats hebben, etc. van groot belang om straks veilig en met succes de berg op te fietsen. Daarvoor zijn ook financiële middelen nodig. Je kunt nu al helpen door de zes deelnemers (en hiermee De Hoogstraat Highlanders) financieel te steunen.

Geef jij dat extra duwtje mee naar boven? Doneer dan nu.