Ieder kind op volle vermogen mee laten draaien in de maatschappij: dat is ons doel! JONG Hoogstraat zet zich in voor bijzondere activiteiten, voorzieningen, onderzoek en innovaties die het verschil maken voor onze kinderen én die bijdragen aan het realiseren van de beste revalidatie. Daarbij kunnen wij uw steun goed gebruiken.

Steun JONG Hoogstraat en doneer

Projecten

JONGHoogstraat

€100.000,00 nog nodig

Beweeg je mee?
JONGHoogstraat

€5.000,00 nog nodig

Only Friends - dé sportclub in Utrecht
JONGHoogstraat

€1.375,00 nog nodig

JONG Hoogstraat (algemeen)

Mijn zoon Jason is verder gekomen dan ik ooit had durven denken. Mede dankzij het geweldige team van De Hoogstraat. Het voelt alsof ze mijn kind hebben teruggegeven.

JasonOp zijn zevende jaar wordt er bij Jason een hersentumor verwijderd. De tumor is goedaardig, maar de complicaties zijn zo ernstig dat Jason na de operatie zwaar gehandicapt raakt.

Ik vind het knap hoe behandelaars Jonas uitdagen steeds weer een stapje verder te gaan. Maar nooit zover dat het buiten zijn kunnen ligt. Er wordt naar ons geluisterd, het voelt alsof we het samen doen.

JonasJonas heeft Cerebrale Parese (CP), een houding- en bewegingsstoornis veroorzaakt door een beschadiging van de hersenen. Zijn linkerzijde is aangedaan en hij heeft epilepsie.

Vorige week was het dolle pret op het water van de Loosdrechtse Plassen. Ruim 30 revalidanten trotseerden in drie dagen de rustige golven op de plas. De dagen stonden in het teken van kijken naar wat er mogelijk is, zelf ontdekken en vooral veel plezier maken. Het weer deed bij het laatste item een goede duit in het zakje.

Vrijwilligers van @stichtingsailwise, medewerkers van @hollister_incorporated en medewerkers van De Hoogstraat stonden klaar om onze revalidanten een topdag te bezorgen.

#watersportdagen #watwashetweerheerlijk #genieten #vanmoeilijknaarmogelijk #plezier #varen
...

Kom jij als afdelingsmedewerker hét verschil maken voor onze revalidanten op de verpleegafdeling? Solliciteer direct via link-in-bio: Werken bij De Hoogstraat

#vacature #ziekenhuis #zorgassistent #zorgmedewerker #afdelingsmedewerker #horeca
...

Ben jij psycholoog en zoek je een opleidingsplek voor GZ-psycholoog? De Hoogstraat revalidatie biedt opleidingsplekken aan bij afdeling Volwassenen én afdeling Kind & Jeugd. In samenwerking met Altrecht en Zorgmeesters! Bekijk de vacatures via link-in-bio ...

Ben jij tijdelijk beschikbaar als Therapie assistent? Kom deze zomer werken bij De Hoogstraat revalidatie! Vacature via link-in-bio. ...

Jaenette Bouma (48 jaar) werkte tijdelijk als maatschappelijk werker bij de Hand en Arm Werkgroep Volwassenen (#HWV) van De Hoogstraat. “Vanuit mijn eigen ervaring wist ik al hoeveel dit expertiseteam kan betekenen voor mensen met hand-/armfunctieproblematiek. Er zit daar zoveel kennis en ervaring. Ik gun iedereen die het nodig heeft zo’n expertiseteam.”

Lees haar hele verhaal via link in bio!

#maatschappelijkwerk #revalidatie #armamputatie #aanlegstoornisarm
...

Zoek jij een uitdagende en afwisselende rol als Maatschappelijk werker? Kom dan werken bij De Hoogstraat revalidatie! Vacature via link-in-bio ...