Ieder kind op volle vermogen mee laten draaien in de maatschappij: dat is ons doel! JONG Hoogstraat zet zich in voor bijzondere activiteiten, voorzieningen, onderzoek en innovaties die het verschil maken voor onze kinderen én die bijdragen aan het realiseren van de beste revalidatie. Daarbij kunnen wij uw steun goed gebruiken.

Steun JONG Hoogstraat en doneer

Projecten

JONGHoogstraat

€7.375,00 nog nodig

JONG Hoogstraat (algemeen)

Mijn zoon Jason is verder gekomen dan ik ooit had durven denken. Mede dankzij het geweldige team van De Hoogstraat. Het voelt alsof ze mijn kind hebben teruggegeven.

JasonOp zijn zevende jaar wordt er bij Jason een hersentumor verwijderd. De tumor is goedaardig, maar de complicaties zijn zo ernstig dat Jason na de operatie zwaar gehandicapt raakt.

Ik vind het knap hoe behandelaars Jonas uitdagen steeds weer een stapje verder te gaan. Maar nooit zover dat het buiten zijn kunnen ligt. Er wordt naar ons geluisterd, het voelt alsof we het samen doen.

JonasJonas heeft Cerebrale Parese (CP), een houding- en bewegingsstoornis veroorzaakt door een beschadiging van de hersenen. Zijn linkerzijde is aangedaan en hij heeft epilepsie.

Vandaag is het pannenkoekendag 🥞!! Dat betekent pannenkoeken als lunch! De kids van de kind en jeugd afdeling gingen op pad om spullen te halen, en vervolgens zelf pannenkoeken te maken.. #pannenkoekendag ...

Kom jij bij ons werken als verpleegkundige neurorevalidatie? Je bent onmisbaar in ons multidisciplinaire team om de revalidant weer zo zelfstandig mogelijk te helpen functioneren.
Benieuwd of het werken in de revalidatie bij jou past? Geef je dan op voor een vrijblijvende rondleiding via hr@dehoogstraat.nl. Meer info vind je via de link in onze bio.

#vacature #verpleegkundige #revalidatie #neuro #volwassenen
...

Wij hebben heel wat talenten rond lopen binnen De Hoogstraat. Deze meid traint hard om wie weet ooit de #Paralympics te halen! Haar tegenstander is een fanatiek pingponger van de @de_hoogstraat_orthopedie_ Wij helpen haar samen met Orthopedietechniek De Hoogstraat om nog meer afzet te creëeren met een spalk voor haar been. #sport #revalidatie ...

Wil jij bijdragen aan de opbouw en ontwikkeling van een super toffe sportclub? Kom dan werken bij Only Friends Utrecht als coördinator! Jij bent de spil tussen alle kinderen, vrijwilligers en de ouders.

Bekijk hier onze vacature: https://bit.ly/3kVidT6
#vacature #sport #kinderen #utrecht #coördinator #revalidatie
...