Ieder kind op volle vermogen mee laten draaien in de maatschappij: dat is ons doel! JONG Hoogstraat zet zich in voor bijzondere activiteiten, voorzieningen, onderzoek en innovaties die het verschil maken voor onze kinderen én die bijdragen aan het realiseren van de beste revalidatie. Daarbij kunnen wij uw steun goed gebruiken.

Steun JONG Hoogstraat en doneer

Projecten

JONGHoogstraat

€495,00 nog nodig

Algemeen JONG Hoogstraat
JONGHoogstraat

€3.050,00 nog nodig

Zelfstandig naar buiten kunnen.

Mijn zoon Jason is verder gekomen dan ik ooit had durven denken. Mede dankzij het geweldige team van De Hoogstraat. Het voelt alsof ze mijn kind hebben teruggegeven.

JasonOp zijn zevende jaar wordt er bij Jason een hersentumor verwijderd. De tumor is goedaardig, maar de complicaties zijn zo ernstig dat Jason na de operatie zwaar gehandicapt raakt.

Ik vind het knap hoe behandelaars Jonas uitdagen steeds weer een stapje verder te gaan. Maar nooit zover dat het buiten zijn kunnen ligt. Er wordt naar ons geluisterd, het voelt alsof we het samen doen.

JonasJonas heeft Cerebrale Parese (CP), een houding- en bewegingsstoornis veroorzaakt door een beschadiging van de hersenen. Zijn linkerzijde is aangedaan en hij heeft epilepsie.

In de avond wordt het in de kliniek altijd gezellig gemaakt. Spelletjes, kletsen of verpleegkundige Linda pakt haar gitaar en luisteren we lekker naar haar muziek. Als je goed luistert, zingen we mee🎼🎤 #samensterk #jonghoogstraat #wemakenhetgezellig #superverpleegkundige #topteam ...

Wauw wat een topdag @rapenburg_race! Ook een jongen met een dwarslaesie zwom 700 meter in de Rapenburg in Leiden. Dat wordt vast een mooie bijdrage voor onze wellbeing toolkit! #zwemmenmeteendwarslaesie ...

De allereerste #vlogvanKhai! Elke maand komt Khai met een nieuwe vlog over zijn leven met beenprothese. Dit keer gaat hij langs bij Coen, prothesemaker bij @de_hoogstraat_orthopedie_ . Check snel de video!

#prothese #nieuwevlog #revalidatie
...

Kijk! Hier zit Yula op haar driewielloopfiets. Yula heeft moeite met lopen over langere afstanden, daarom pakt ze vaak haar fiets erbij. Maar haar loopfiets werd eigenlijk te klein. Ellen – onze revalidatietechnicus – verlengde daarom op verzoek van Eva (kinderfysiotherapeut) de achterkant van haar fiets, zodat ze niet meer met haar voeten klem kwam te zitten aan de achterzijde van het frame. Haar ouders kunnen het verlengstuk zelf monteren. Wát een uitkomst voor Yula en nog veel andere kinderen die bij ons revalideren. Zo hebben ze veel langer plezier van hun loopfiets!

#alslopenevennietgaat #danzoekjeeenoplossing #revalidatietechniek #revalidatie #kinderrevalidatie #loopfiets #vooruitgang #samensterk
...