Ieder kind op volle vermogen mee laten draaien in de maatschappij: dat is ons doel! JONG Hoogstraat zet zich in voor bijzondere activiteiten, voorzieningen, onderzoek en innovaties die het verschil maken voor onze kinderen én die bijdragen aan het realiseren van de beste revalidatie. Daarbij kunnen wij uw steun goed gebruiken.

Steun JONG Hoogstraat en doneer

Projecten

JONGHoogstraat

€100.000,00 nog nodig

Beweeg je mee?
JONGHoogstraat

€1.375,00 nog nodig

JONG Hoogstraat (algemeen)

Mijn zoon Jason is verder gekomen dan ik ooit had durven denken. Mede dankzij het geweldige team van De Hoogstraat. Het voelt alsof ze mijn kind hebben teruggegeven.

JasonOp zijn zevende jaar wordt er bij Jason een hersentumor verwijderd. De tumor is goedaardig, maar de complicaties zijn zo ernstig dat Jason na de operatie zwaar gehandicapt raakt.

Ik vind het knap hoe behandelaars Jonas uitdagen steeds weer een stapje verder te gaan. Maar nooit zover dat het buiten zijn kunnen ligt. Er wordt naar ons geluisterd, het voelt alsof we het samen doen.

JonasJonas heeft Cerebrale Parese (CP), een houding- en bewegingsstoornis veroorzaakt door een beschadiging van de hersenen. Zijn linkerzijde is aangedaan en hij heeft epilepsie.

Houd jij van creatief ondernemen en netwerken? Zie je overal kansen en weet je deze ook te benutten? Word fondsenwerver bij De Hoogstraat!
Link-in-bio voor vacature tekst

#vacature #fondsenwerver #fondsenwerving #ziekenhuis #revalidatie #utrecht #zorg
...

Wil jij voor 8 uur per week hét gezicht zijn van onze unieke, maatschappelijk betrokken organisatie? Kom dan bij ons werken als receptionist/telefonist!
Link in bio naar de vacature tekst.
...

Wauw! Vandaag overhandigden Joël en Daniël van de Beek van @bike4brains €55.500 aan Hidde die het bedrag namens De Hoogstraat in ontvangst mocht nemen. Het bedrag is bij elkaar gefietst op drie fietsevenementen die Bike4Brains samen met De Hoogstraat organiseerde. Het eerste fietsevenement was op de Ariane de Ranitzschool. Hidde en zijn moeder Gemma fietsen mee met de ronde van Nederland. En een flink aantal collega’s fietsen samen met Bike4Brains de Stelvio op. Het geld komt ten goede aan aangepaste fietsen en rollend materiaal op de mytylschool en op De Hoogstraat zelf. ...

Ben jij een gedreven GZ-psycholoog die gepassioneerd is om het leven van kinderen en hun gezinnen positief te beïnvloeden? Kom werken bij De Hoogstraat revalidatie!
Bekijk hier de vacature via link in bio
...

Afgelopen dinsdag gaven collega`s van de Hoogstraat onderwijs aan de onderwijsassistenten van College Ariane de Ranitz. Het ging vooral over kinderen met Cerebrale Parese en wat revalidatie en school voor elkaar kunnen betekenen om de kinderen nog beter te kunnen helpen! Het was een leerzame en succesvolle ochtend! #kinderrevalidatie #revaliderenopschool #samensterk #cerebraleparese #mytylschoolarianederanitz ...

Draag bij aan hoogwaardige zorg als Juridisch (beleids)adviseur bij De Hoogstraat Revalidatie! Jouw juridische expertise is cruciaal voor het waarborgen van veilige zorg. Een veelzijdige functie met impact in de zorgsector! Voor de vacature tekst, link in bio. ...