Ieder kind op volle vermogen mee laten draaien in de maatschappij: dat is ons doel! JONG Hoogstraat zet zich in voor bijzondere activiteiten, voorzieningen, onderzoek en innovaties die het verschil maken voor onze kinderen én die bijdragen aan het realiseren van de beste revalidatie. Daarbij kunnen wij uw steun goed gebruiken.

Steun JONG Hoogstraat en doneer

Projecten

JONGHoogstraat

€1.375,00 nog nodig

JONG Hoogstraat (algemeen)

Mijn zoon Jason is verder gekomen dan ik ooit had durven denken. Mede dankzij het geweldige team van De Hoogstraat. Het voelt alsof ze mijn kind hebben teruggegeven.

JasonOp zijn zevende jaar wordt er bij Jason een hersentumor verwijderd. De tumor is goedaardig, maar de complicaties zijn zo ernstig dat Jason na de operatie zwaar gehandicapt raakt.

Ik vind het knap hoe behandelaars Jonas uitdagen steeds weer een stapje verder te gaan. Maar nooit zover dat het buiten zijn kunnen ligt. Er wordt naar ons geluisterd, het voelt alsof we het samen doen.

JonasJonas heeft Cerebrale Parese (CP), een houding- en bewegingsstoornis veroorzaakt door een beschadiging van de hersenen. Zijn linkerzijde is aangedaan en hij heeft epilepsie.

Kijk eens! Onze Kees Verwijs kan zijn hobby weer uitoefenen, fotograferen! Niet zo moeilijk zou je zeggen…maar met vier geamputeerde ledematen niet zo eenvoudig. Kees ging met onze collega’s van ART (Adaptieve Revalidatie Techniek) aan de slag. Met creatieve oplossingen bedachten onze techneuten een aanpassing voor Kees, zodat hij zijn fototoestel weer naar hartenlust kan hanteren!

Wist je overigens dat we bij ART nog collega’s zoeken? Check onze ‘werken bij’ op de website.
...

Ben je ergotherapeut en wil je dit combineren met je gezin? Kom onder schooltijden werken bij Jan van Rijn Kinderfysiotherapie. Een eerstelijns multidisciplinaire praktijk in Utrecht en omgeving.

➡️link in bio

#ergotherapie #vacature #werkenindezorg #revalidatie #kinderen #jongeren
...